everybody needs somebody somtimes

Ska bege mig mot J med några där kvalborg ska infiras med sleepover och imorgon så är det valborg.

(Don't be afraid) There is nothing wrong with being happy

Jag ville inte där ifrån, men här är jag ändå. Gående, men ändå död. Jag fick en bra dag i solen med FB och JL. Drog mig senare runt på stan i min ensamhet innan jag fick möta upp bra tjejer då vi tog en snabb date. En timme senare och jag satt och kolla på tjejer som hoppa runt i någon form av dans med M. Jag är hemma, nyduschad men inte avkopplad. Det blir BB och sen lite mys. Sånt där kvällsmys.

jag kommer - jag är nästan där

Jag klagar inte på natten eller mitt fina sällskap. Där i mot tog det i mot när min klasskamrat smsa om att vi var lediga. Att jag kommit upp kvart över sju är något jag själv är imponerad av. I försök att döda tid så tar jag tag i skol arbete. Vi hörs kanske senare under dagen, annars ikväll.

säg till din mamma att vi inte är tillsammans

Slipper sova själv inatt. Får somna bredvid fina fina J. Vi hörs imorgon.

If all your love was wasted, then who the hell was I?

En av dem senaste veckornas sämsta natt. Kunde inte sova alls, saknar den där närheten jag fått haft en veckas tid nu. Fick gå upp så där tidigt så mitt huvudet inte hängde med, det inbilla sig att jag var pigg. Det var jag inte, det är jag inte heller. Fick göra lite ärenden med O och nu har skolan börjat, kort skoldag. Jag klarar det.

Du kan bli hel igen

Jag lovade mig själv att inte vilja fly, att försöka trivas i den situation jag är i. Men sen kom jag på mig själv att jag ljuger då. När jag satt på tåget idag, dom där en och en halv timme med M så insåg jag att jag trivs. Det är inte så illa ändå. Rann runt med Filip på staden och lyssna på om hans resa till New York. Fick även umgås med fina M i några timmar på tåget. Ah det blev en bra dag.

When I've given all I'll give you more


Trots den dåliga sömnen, den stressiga morgonen så sitter jag i klassrummet med mina klasskamrater. Besvikelsen kryper i kroppen då solen inte vill lysa idag. Senare ska jag möta upp Mickis, så där bra blir det.

Just because you're in a relationship doesn't mean you can forget about your friends

Mitt förslag gick igenom. Vi satt där, prata tills verkligheten kom ikapp E. Vi sa hejdå och jag fortsatte i mina egna tankar. Gick runt ett tag innan verkligheten hann ikapp mig med. Men tog inte tag i den. Låter den komma tillbaka imorgon då jag ska sitta i skolan igen. Jag har nästan längtat. Men läs ordet nästa med stark syn. För jag har inte saknat den allt för mycket. Ska sova snart.

Remind me one last time that you won't ever never (everneverever) go.

världens bästa (ibland värsta) syster.

(Åh gud) det gör så ont att nåt så nära kan va så långt bort

Satt i timmar på bryggan med fina vänner. Bara satt där och lät solen ligga på utan att säga ett enda dåligt ord om vädret. Vi svenskar är såna, klagar på värmen och klagar på kylan. Jag kan inte klaga på värmen längre, den får mig att må bra. Nu ska jag försvinna inåt i Storvreta för att träffa E, mitt förslag är att sitta ute. Men vi får se hur det blir med det.

People are always talking about how hard it is to find a good guy, but nowadays it's hard to even find a good person

Efter en bra natt sömn, men ensam morgon så åker jag mot stan för att spendera dagen med Elin och Matilda. När vi hörs återstår att se.

Sommarn snurrar fort när vi bara snöar bort.

90 % av alla bilder består av Josef. Hemkommen och återigen med gråten i halsen. Tänk att det alltid ska va jobbigt att komma tillbaka till Uppsala. Men jag skrattar ändå, fått sjungit ut på gatorna. Vill göra Uppsala bättre, men tänker ständigt på att fly. Men jag är tillbaka igen, ska sova i min gamla säng. Ensam. Men jag ler för det. Med detta säger jag godnatt.

You are free to make your choices

Blod, svett och tårar. Mitt lov och min resa till borås börjar lida mot sitt slut. Kvällen till ära har jag spenderat med Josef och hans bror. Insett hur två stycken kan stå varandra så nära. Kollat bilder från när dom som nu är så stora och olika ändå har kunnat varit så små. Det blev ett bra lov, inte som planerat. Men ett bra lov, helt klart!

True love is worth waiting for even if it takes a lifetime.

Att få känna dom där varma vindarna omfamna en när man sitter ute sent på kvällarna. Det är så det ska vara, man känner sommaren sakta men ändå för snabbt komma närmre. Våren måste vara den finaste årstiden och jag tror vi var flera som fick glädje känslor när påsklovet närmade sig. Jag tog min lycka och åka till Borås. Fina fina Borås som jag var imponerad av på vintern, men våren har tagit fram dess fina sida. Jag är hemma igen på söndag kväll.

RSS 2.0