bara du

Att jag levt med dig vid min sida sen 12 år tillbaka märks varje gång vi ska vara ifrån varandra några dagar. Bara du kvinna, det finns bara en som du!

såna där spontana dagar behövs

Mötte upp EH vid halv tre nere vid tåget då vi beslutat att det var bäst för min del att hålla mig på hemmaplan idag. Vi käka kladdkaka och bara tagit igen förlorad tid. Var det tyst någon gång? Mitt i allt hörde SB av sig så när EH lämna mig byttes hon ut till han. 

Vi slog på en film direkt och bara dega. Inräknat i det var det pizzahäng med la familia som landat hemma igen. SB och syster fick ryck och jaga varandra runt hela huset, fullt normala? Nej. Fick till slut rycka in som hjälp för stackar lilla killen.

Han lämna mig i alla fall vid tolv och då ni bytte jag sällskap igen. Det blev min bästa vänner MH & MHA. Prata igenom livet snabbt och sen drog jag. Så bra är dem. Åker till gotland imorgon igen. Får se hur uppadeteringen blir. Puss

Yes I did say poolparty!

Har vaknat nu. Dock är jag inte vid liv. Hade planerat in en fika med världens mest saknade människa vilket jag på något sätt glömt bort mitt i alkholen. Men ska fräscha till mig så blir det häng med henne senare. 

Till gårdagen. Jag, M & FS beslöt att vi skulle ta oss till AH för poolparty. Sagt och gjort vi gled dit och som vanligt är det alltid lite små stelt. Men vi fick igång det. Flera anslöt och jag fick tillbaka en saknad vän. Sen börja det mer roliga när alla börja åka i poolen och jag satt och nöjt av att se alla som åkte i med sina kläder medans jag satt tio meter ifrån poolen. Jag borde inte tänkt så mycket för då kom EM, jag blev buren, han höll mig över poolen och sen var jag också blöt.

Till slut blev det så kallt så att jag fönade mina underkläder och fick låna kläder. Somnade i en säng med dem två jag åkte dit med och fem i morse drog vi till stan och Mcd. Kan varit det bästa! 

Satan vad långt inlägg. Men nu ska jag fräscha till mig ordentligt. Puss

did you say poolparty?

Hej vänner! Gled nyss innanför dörrarna i mitt egna hus. Lika ensam som vanligt. Ska försöka sova några timmar för ikväll kommer dem bästa hem igen minus en. Men vi ska till Gotland och pappa på fredag eller lördag.
Har haft en riktigt bra kväll. Innehållande vatten, mer imorgon!

And I might take you home with me

Frossar bilder på min syster för jag saknar min familj en aning.
Hängde med J & JB igår som sagt. Vi dega ett bra tag tills tio då vi tog tag i våra liv och åkte till luthagen. Blev inte kvar så länge då mitt huvud dödat mig hela dagen så min nya privatchaufför hämta mig lite snyggt vid halv två och jag decka vid halv tre. Nu ska jag och M in till stan för att mysa. Puss

saknar dig idiot

Det känns inte rätt. Vi kanske har spenderat sammanlagt två veckor med varandra denna sommar. Vi brukar sitta ihop som riktiga systrar. Du befinner dig i Göteborg medans jag städar arslet av mig. Jag längtar på något sätt efter att åka till Gotland, cykla, promenera och bara umgås med dig. Vi kommer bråka. Men huvudsaken nu är att jag saknar dig. Lite för mycket.

party in my head

Igår styrdes det grill här med några tjejer innan vi drog vidare till OW där massa grabbar var. Lamt till en början men sen fick vi igång det. Förbjudet bad på bällingebadet och knappt någon sömn. Jag och J hamnade här hemma vid tolv i dag, senare slöt SML och JB. Riktigt bakishäng har vi hafft med innehåll av harry potter och ingen sömn vilket vi borde kirrat. Nu lagar dem mat åt mig, för jag ska hugga huvudet av mig pga smärta. Puss

~

Fick några helt ok bilder nere på Gotland. Lite små synd att jag ska sälja min kamera efter Gotland som jag åker till på Lördag igen. Men ska köpa en annan, dock inte renrasig system. Aja. Nu ska jag städa, handla och bara ta det lugnt tills tjejerna börjar droppa in. Hejdå.

Min fina älskade ö

Vi har sätt solnedgångar
Druckit massvis med öl.
Ätit flera liter hallon.
Chillat en del i poolen. (dock inte jag)
Sovit halva dagarna och blivit väckt på fel sätt.
Hängt med Linkan i visby stad.
Som sagt varit i Visby.
Varit på stranden. 
Min vackra ö har erbjudit mig mycket dem senaste dagarna. Jag är hel nu. Men ska straffa mig denna vecka för att jag tagit det lugnt. Vi börjar med Grill hemma hos mig ikväll.

GIVE ME EVERYTHING TONIGHT

Innan jag for till Gotland för att rehabilitera mig firade vi M. Vi kunde ha fått till det på ett alanya vis. Men icke. Det var super ändå och så kul och träffa alla igen.

NeXT up: Gotland

Hej vänner! Firade M igår kväll där utav ingen uppdatering. Vi var en del som samlades hos flickan själv och gjorde det vi är bra på. Droppa hem lite halv rund om fötterna vid halv tvÅ och somnade ganska direkt. Pappa väckte mig vid sju och nu sitter han och jag i bilen på väg till en båt som ska ta oss till Gotland! Är hemma på söndag igen. Puss

Sippin’ on Corona

Nu droppa det in bilder från dag två. Åter igen var vi på Robin Hood - White room och åter igen fann vi danskarna som bjöd oss hej vilt. Vi träffa även goa tjejer från Göteborg. Kan ju säga att man uppskattade att kunna prata svenska och någon förstod allting. Jag och M hamnade på stranden med killarna och var nog inte i säng för en halv sju på morgonen. Väldigt lagom tid så där.
Dagen till ära ska spenderas med pappa och sen ska jag dra mig till min kusin för lite mys!

If you don't stand for anything, you will fall for anything

Charmig bild..
Sitter och gosar i min onepiece och E slöt precis upp med mig. Ska sitta och prata om våra veckor utan varandra och senare ska jag ner och fira M. Vi hörs

Don't be so shy, play with me.

Fina alanya gav oss ett fint första intryck då vi fick hänga på White room med några danska killar. Visade sig senare att dem skulle bli vårat sällskap dem fyra första dagarna. Att Emil ens försöka lära mig salsa i detta tillstånd var inte den bästa idén. Jag och jag tror nästan att jag pratar för mitt sällskap somnade lyckliga den kvällen!

Vissa klarar man sig inte utan.

Grattis på födelsedagen. Min skatt, bästa vän, syster.

Ni är guld värda, det var guld värt!

Hemma efter världens bästa vecka. Utan att överdriva. Kommer aldrig kunna sätta ord för allt jag fått varit med om, alla nya jag fått träffat. Den frihet jag upplevt med människor jag älskar. På något sätt ska ni förstå att det var okej att inte komma ihåg vissa stunder av kvällarna, att stå på bardisken och dansa. Det var okej där, för där bryr sig ingen. Jag ska tillbaka, nästa år. 

Kommer slänga upp bilder och texter om Alanya till och från. Därför är kategorin skapad för endast Alanya!

BYE

Är färdigpackad nu! Hörs om en vecka!

I've been wrong, I've been down


New in

Denna mobil/kamera väska fick jag av mamma idag för att ha när vi är ute på kvällarna osv. Kostade endast 49 kronor.
Jag har sådant flyt. Suktat efter denna bikini i veckor. Sen när jag väl fick pengar så hade dem hängt ut den på rean utan att jag visste det. Fanns ingen överdel i min storlek, men igår i Stockholm hitta jag den! Dock ingen underdel, men som tur var hade gränby den! Allt gick på 100 kronor.

Sedan har vi dessa goingar! Dem kommer dock vara sönder tampade efter denna vecka jag kommer vara med om, men dem gick på 149 kronor så det är värt det!

And I need your love

Gårdagen spenderades i Stockholm med världens bästa vän.

RSS 2.0