Why are you so blind?


Ska ta mig ut på en långpromenad. Sen ska jag åka och fira T med släkt och vänner. Vi hörs.

GIVE ME EVERYTHING TONIGHT

Inhandlade min första långklänning igår. Redan kär i den. Kommer bo i den i sommar. Som jag längtar.

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA VÄN, 18 ÅR!

Att du nu fyller 18, just idag, just i år. Det är för mig obegripligt. Att vi nu kan fira 17 år tillsammans. Det vill säga hela mitt liv. Att jag nästan varje dag får träffa dig, påminna mig om att jag har en sån stor familj. Att vi princip sitter ihop nu och att du alltid är där ser jag nu som en självklarhet. Det skulle bli konstigt utan dig, bli alldeles för tomt. Du har blivit så stor och jag vet inte varför jag gråter nu. Du är så bra, så fin. Min allra allra bästa vän. Säg mig, vad skulle jag göra utan dig? Det skulle inte funka.

I'm never going to leave this bed

Du förstår inte hur mycket jag uppskattar dig, min fina fina vän!
Att jag nu slipper skolan i en vecka gör mig inget, att jag inte får träffa J & FB på en vecka får mig att vilja gråta. Jag ska sova långt i på eftermiddagen, frossa i solen och umgås med dem jag håller nära. Sommarlovet väntar sen, veckor fyllda med planer. Det ska bli mitt bästa. Något jag sätter som mål varje år. Men det här kommer slå allt i hästlängder. Det enda som saknas är han. Men det tänker jag inte fördjupa mig i, ska ignorera det.

Momma wipe those tears from my cheeks

Det är bara din dag. För mig är det bara din dag. Det skulle inte funka utan dig, min beskyddare.

I was born to survive

"kom nu så rullar vi"

I'll be by your side, you know I'll take your hand




"Jag kan ha världens finaste bästa vän" eller vad tycker ni?

fast tiden har jagat oss in i en vrå

"Mina kära läsare kom fram och ville ha en läsarbild"

you can find a way, or you can make a way.


missuppfatta mig inte. jag är och kommer alltid vara världens lyckligaste


you will always be a part of me

Jag är tom på ord, tom i kroppen. Vet inte vad som har hänt. Behöver komma iväg. Vart vet jag inte. Jag återkommer när jag hittat mig själv igen. Kanske slänger upp bilder ibland.

for the first time Im telling you that I love you and I always has

Ni bara ser hur mina planer ser ut. Jag kan inte prata om något annat. Jag åter kommer den dagen jag kan prata om något annat, allt som går i mitt huvud är sommarlovet.

I came to win, to fight!

Nu är jag lättad. Alla nationella är klara för ett nu, det kunde inte kännas mycket bättre. Som pricker över i så ska jag avklara ett naturprov och sen börjar mitt år på Thorén lida mot sitt slut vilket inte kan kännas så mycket bättre en vad det redan gör! Vi hörs hemma. Ska svänga förbi E direkt efter skolan.

om du inte saknar mig nu så har du ändå aldrig älskat mig

Senaste timmarna har jag gjort klart det mesta skolarbetet. Jag har drömt mig bort till alanya, då vi betalar in allt imorgon. Dessutom längtar jag till Borås. Kollar man i hel het är det friheten jag är ute efter. Att få spendera tid med dem jag tycker mest om och inte tänka på tider eller skolan. Sommarlovet är så efterlängtat!

your so beutiful my friend

Sa jag att jag kände mig så pass dålig att jag stannade hemma från skolan idag? Missa min femte måndag på raken eller något. Där imot tog jag tag i skolan ändå. Jag har nu hunnit halvklar med min Svenskuppsats, ska skriva en naturvetenskaps uppsats så fort J förklarat allt för mig. Ikväll åker jag kanske till Grönan för att se familjen.

Leva Livet, Kom Så Ska Vi Leva Livet!

Varför lägger jag upp bilder från Borås nu? Jo nu ni. Jag och mina underbara vänner planerar nu en resa ner dit mellan den 4-8 augusti. Där ska vi, sex stycken tjejer bo i egen lägenhet. Vi ska även agera hulliganer på JN's match. Det kommer bli så bra. Vill ha sommar nu, allt ser så bra ut!

DET HÄR ÄR VÄRT ATT DÖ FÖR, JAG TROR MIG HJÄRTA BLÖDER

Jag känner hur sommaren är på väg. Mitt humör och min livsglöd är på topp då. Bjuder nu på tre bilder som togs i fredags när vi myste, umgicks och härjade. Bra kväll helt enkelt.

you've hurt me too many times

Huvudet har varit högt, högre en förut idag. Jag står för dem ord jag behövt säga. För nu kan jag sväva. Sväva lite högre en vanligt. Jag fick känna mig bra. Men bara för idag. Idag var det min tur. Fram tills nu.

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN

hur mycket älskar du elin ekström? hört att hon är ganska grym...
Jag kan inte beskriva hur mycket jag älskar dig Elin, för det är så mycket. Jag kan även inte beskriva hur kul vi kommer ha det i två år tillsammans!

Jag har hört att det är en fett skön kille i din klass som tycker att låten som jag sjöng i talang är ganska hur bra som helst! Kan du hälsa till honom att det bara är att glida förbi så chillar vi på en fika eller så!
Tänk om det här inlägget ändå var från honom, jag hade avlidit/ Du vet nog ganska säkert vem det är ;)
Han är riktigt skön faktiskt. Ni som inte förstår kommentaren handlar det om Sebastian Krantz. Haha och jag vet Oscar, jag tror ingen av oss hade förstått hur lycklig du hade varit om det var från han!

Vart vill du bo när du blir stor?

Mina planer sträcker inte så långt. Jag vet bara att jag kommer bosätta mig i Göteborg efter stundenten och gå högskolan där. Sen vet jag att jag kommer få bo i Ungern ett tag, då min dumma men ändå bästa vän ska flytta dit i fem år kanske.

Hur många barn vill du ha?
Jag skulle kunna tänka mig ganska många barn faktiskt. Kanske mellan 3-4 stycken!

Vad vill du jobba med?
Jag vill jobba inom journalist området för tillfället. Men allt kan ändras.


Vilken/vilka är dina favorit kändisar?
Har inga favorit kändisar.

Vilken skola och linje ska du byta till och varför?
Jag ska troligtvis byta till Jensen i tvåan. Där ska jag gå sam sam. Varför jag vill är lite privat. Men jag vill ha mer plugg, för enligt mig så har vi minst i hela uppsala vilka många trivs med, men inte jag!

Vilket land är ditt favoritland och varför?
Det ska nog vara Thailand eller Italien. Varför just dem två är för att Thailand har jag besökt ett par gånger och det imponerar mig alltid och varför Italien är för att jag har sedan jag såg en film velat flytta dit för att lära mig språket under ett par år bara.

Vad fick dig att välja Thoren?
Jag införskaffa mig en systemkamera innan jag sökte och det fick mig att tro att jag ville bli fotograf, vilket jag inte vill längre.

Gillar du någon nu?
Nej det gör jag inte.


Vill du helst vara singel eller ha ett fungerande förhållande?
Senaste tiden har jag tröttnat på kärlek. Men det kommer nog alltid vara ett fungerande förhållande jag strävar efter. Trots allt som hänt dem senaste åren.

Vem är din kompis som du kallar för kusin?
Han ser het ut :)
Jag hoppas inte du menar min äckligt fula vän Mattias Thor nu? Nejdå. Antagligen är det han och saken är den att hur mycket vi en bråkar och hur lite tid vi en har för varandra så är han min bästa vän och nej, han är inte het.. PUSS VÄNNEN.

Är du oskuld? Om du inte är det hur många har du varit med och med vilka?
Nej det är jag inte. Antalet spelar ingen roll och dem som vet vilka det är, dem vet det.

Hur kommer det sig att du blev så bra vän med fanny bäckström och jennifer smeds?! :P
Komplicationer skedde i mitt förra umgänge, vilket gjorde att dem blev mina räddare i nöden. Sen har vi kommit varandra väldigt nära på kort tid. Jag uppskattar dem tjejerna så mycket, för det finns inte riktigt några som får mig att känna mig så bra som dem får!

Vad är dina sommarplaner?
Mina planer för sommaren är blandt annat att glida till olika stugor med mina vänner. Jag och tre andra ska till Alanya i en veckan ensama och skaka rumpan. Jag ska ta med mig mina vänner till Borås och det jobbigaste med hela sommaren är att jag kommer behöva ta farväl av en av mina närmsta vänner som tänker bosätta sig i Spaninen i ett år. Så ser det ut hitills. Det blir inget sommar jobb i alla fall. Denna sommar ska jag bara njuta!


Snälla bli min igen

Bilderna beskriver mina två senaste dagar. Vi pratar om något chill som blev till något så bra spårat. Jag och mitt sovsällskap tog oss efter AH's styrning till bästa MT där vi kollade Gossip girl till fem på morgonen typ. Dagen idag har spenderats i solen med bra vänner. Som vi planerat sommaren, jag längtar.

Someday we all will look back, just to feel happiness.

J kommer hit för att gosa med mig och förhoppninsvis ska vi hooka upp med en annan. Mer om det efter. Vi hörs imorgon!
Glöm inte frågestunden. Klicka Här för att komma till inlägget.

kom aldrig tillbaka igen, för bådas skull.

Gårdagen spenderades med ett gäng tjejer i någon liten gårdspark. Vi drog vidare ut på landet där jag och EE inte stanna länge. Hängde med MT på bussen hem bredvid platser där någon spytt. Inget jag gilla. Vaknade i morse med huvudvärk och därför nöter jag One tree hill nu.

Du har aldrig tyckt om trasiga saker. (sådana som mig alltså)

Ska åka in med Elin till stan och sen vidare till Kajsa där vi ska grilla. Vet inte om det är bara vi tre eller fler. Men det blir mysigt. Behöver syselsätta mig. Vi hörs inatt kanske.

FRÅGESTUND

Ni kommer inte se frågorna för en jag godkänt dem. Ni har på er till på Söndagkväll då svaren ska ut. Fråga vad som helst, jag svarar på allt!

you are a mistake i'm willing to make


Funderar starkt på att slinga tillbaka hårfärgen på bilderna.
Sov hos J, vilket blev hur mysigt som helst. Även fast båda var trötta fick jag spendera dagen och natten
men någon jag tycker mycket om. Hemma nu, fast jag egentligen skulle gjort prov. Det blev helt enkelt
inte så. Får se om jag får sällskap under dagen eller hur det blir. Vi hörs senare.


Bjuder på cigg igen men nu så fienden. Säger att allt är bra? (Hur fan kan du spela glad)

Saknar min Thailands familj.
Tog en liten sovmorgon idag och gick direkt till studievägledaren. Ser ut som att det blir ett byte till nästa år. Men hur det blir med det får vi se. Är lunch om 50 minuter. Tills dess ska jag försöka ta tag i skolarbetet. Det kommer inte gå. Men ah. Tjarå

smile like never before

Nationella idag gick så oväntat bra så det skulle inte förvåna mig att jag gjort fel på hela skiten. Att FB drog tag i mig och tvinga (ironi) mig kvar på stan är jag lycklig över. Att jag slapp gå runt i mina egna tankar. Imorgon räddar en fin kamrat mig genom att jag ska vara hundvakt och sen får jag sova kvar, så fin är min kamarat.

I'M SURE YOU HEARD IT ALL BEFORE

Glidit runt med elins byxdress idag. Fick även spontana lockar av min frisör utan att jag sa till något. Men trivdes i det. Just nu ligger syster next to me och är livrädd för blixtrar. Ska tända ljus eller bada.

Visst du kan skratta och låtsas som ingenting (Men jag vet allt om dig för du har varit min)

Var hos frisören klockan elva och har ni frächat upp håret. Helt oväntat så locka hon mitt hår dessutom. Mötte upp FB för lite mcd lunch och nu sitter jag på min första lektion, efter detta vankas det idrott i regnet. Vilket vi inte längtar efter. Ska dra hem direkt efter skolan. Tjarå.

(stay whit me) always

Spenderat timmar med E, tagit igen det missade och planerat för framtiden. Hann ligga i min super sköna säng i fem minuter och nu ska jag ut och möta T. cya.

~

Det handlar bara om att du ska stanna kvar så jag kan överleva.

just can't get enough

Så mina damer och herrar. Linnet som jag har på mig drog jag hem för 50 kronor från Gina Tricot. Kollat på det tidigare och nu var det rea! Dock ger inte bilderna färgen någon rättvisa.

Jag skulle sakna den där stunden som vi har när vi tillslut har blivit sams. (om du lämna mig nu)

Filmen igår var obeskrivligt. På något sätt älskar jag att se vältränade killar springa runt och hoppa i såna där grymma bilar. Kvällen fick ett konstigt slut, men somnade gått i min säng och sov som en prinsessa. Sprunigt runt i sollentunas köpcentrum och fick med lite hem. Visar senare. Nu oth maraton. Jag är lycklig idag, idag var det min tur.

promise me not to disappear again

varje sekund av varje dag. finns det där och det är allt.

hey over there!

Drar mig mot city nu.

jag vet inte om jag klarar av det själv. (snälla hjälper du mig?)

Hängt med M och FS hela eftermiddagen. Väldigt behövande. Just nu sitter jag i min jätte säng och läs ordet jätte. Ska äta och sen åka in till stan med E för lite bio tittande. Vi hörs efter.
Ps. Saknar kusinen jätte mycket.

tack för att du är bäst


låt mig få somna i din famn inatt. jag behöver det

Kina med Linn igår för att fira lite. Rullade hem och kollade gagas konsert på tv. Somnade till slut och vaknade. Ska på ff5 ikväll. Jag har längtat!

you tell me that you need me, then you go and cut me down

Glider mot fyrishov nudå. Dagen kommer spenderas där med någon tunering som jag inte får delta på för mina läkare. Så jag får heja på tjejerna i klassen istället!

jag vet hur du ser ut i dina kläder

Skön outfit idag måste jag säga. Har stormtrivts i den i alla fall. Nu ska vi bege oss mot Ikea där middagen ska spenderas och en säng kanske ska invisteras som sagt. Ta hand om er!

Jag följer med dig hem ikväll för jag vill inte vara själv

Det är i dem dystra tiderna som jag vill tillbaka. Bara vara för ett tag. Fick nyss ett samtal från mamma och vi ska åka och kolla på ny säng då min är slut körd, för liten och allmänt rutten. Ska kämpa mig igenom dem tre timmar som är kvar av skolan. Hörs ikväll

Everyone tells me I should forget about you, you don't deserve me. They're right, you don't deserve me, but I deserve you

Mår bättre idag, är lite gladare, men absolut inte bra.

Do you ever feel, feel so paper thin. Like a house of cards, One blow from caving in

Jag mår bättre nu efter många om och med. 
But still. I hate jealous people and the nauseating wave

shake that


Åt helvete med den här dagen. Solen gjorde ingen bra nytta. Fick mig att bryta ihop ett x antal gånger, våg jäveln ville inte heller visa mig rättvisa och precis när jag skulle ringa en vän så insåg jag att jag inte får prata med han så åt helvete med svartsjuka människor. Även ett förlåt till J & FB.

Keep smilin', keep shinin'. Knowin' you can always count on me, for sure. That's what friends are for!



17 år i staden där jag växte upp och så

Glider i skolan nu ja. Hörs kanske sen. Ska jobba på öppethus.

come over here to take a closer look

Hoppade beachvollyballen. Stekte i solen medans jag hoppa i mellan olika sällskap. Slutade vid löten med EE där fotbollstittande vankades. Pappa hämta mig då jag insåg att jag fått solsting då jag spenderat varenda timme i solen i två dagar nu ungefär. Ska därför lägga mig i sängen och sova.

The scars of your love remind me of us

Gårdagen spenderades hemma hos M med fint sällskap. Satt ute långt in på kvällen innan jag och mitt onda huvud begav oss hemmåt för en skön nattsömn. Startade dagen med nationella och längre har jag inte kommit. Ska ha beachvollyball på idrotten och det sitter absolut inte fel i det här vädret. Vi hörs ikväll

Dunkande hjärtan klockan kvart över fem. Imma på rutorna men ingen går hem

Det var jag som fick vakna på fel sida. Det var jag som inte gick på mina första lektioner, utan släppte ut allt på FB i solen. Nu sitter jag på svenskan, har ångest för det jag gjort tidigare. Senare möter jag upp M, som var för länge sen. Vi har uppdrag att utföra.

Kan vi inte vara nära bara en minut? Är det nu, nu som det tar slut?

Jag har varit hemma från mora ett bra tag. Denna gång kom jag hem utan att ångesten behövde ta över. Jag tror hela jag är van vid att komma tillbaka hit, det jag kallar för hemma. Bilderna speglar en del av min helg. En bra helg vart det och för första gången på länge åt jag så mycket hotellfrukost att jag nästan sprack.

Visst du kan klippa dig, skaffa en annan tjej (Men när du strippar och klär av dig är det samma grej)

(Jag vet att vi sitter jämt med våra fyllesamtal, men tjejer på riktigt. Ni förstår inte vad ni betyder för mig)
Nyss hemkommen från SB där morgonen har spenderats med välbehövligt sällskap. Gårdagen finner jag inga ord för just nu, men det kommer. Ska nu med mina familj åka uppåt i landet till Mora där helgen spenderas med massa innebandy tittande. På återsende!

Cuz' you feel like paradise And I need a Vacation tonight!

Daten med EH var precis som alla andra, underbar. Har haft skönt häng och nu inväntar jag bigbrothers slut så jag får slå ihop mina ögon och få lite timmars sömn. Inte ensam dock.

What Are Words If You Really Don't Mean Them When You Say Them?

Försöker ta mig igenom skoldagen med huvudet högt fast en jag är så trött. Ska möta upp ellen efter skolan och fika. Det har jag längtat efter!

Tell me how I'm supposed to breathe whit no air?

Längtar tills imorgon.

You're gonna wish you never had met me

Kom för en stund sen till skolan. Blir kvar här sent ikväll då jag ska medverka på öppethus. Vi hörs kanske senare.

HOLD ONTO THAT FEELING (don't let it go)

Mina planer för dagen dog ut den med. Men ändå är jag glad, precis som på bilden. Fick en snabb date med EE och sen myste jag hemma hos JHÅ, innan vi drog oss vidare. Kollar på film, en fortsättning på den jag och JN såg i borås. Somnar gott ikväll.

det här är värt att dö för


Jag dansar men jag känner ingenting alls

Efter ha gått bland döda djur sitter jag nu med pannkakor i magen och väntar på min lektion. Död är jag fortfarande. Återkommer när jag kan börja leva igen.

life gets boring when you stay within the limits of what you already know.

Försvann ut på en promenad med E. Den sköna värmen som funnits tidigare var idag ett minne blott. Vi sa hejdå efter många om och med. La mig under täcket och bara mös. Ska fortsätta med det och hoppas på att jag somnar ganska snabbt. Vi hörs imorgon.

Let me introduce you to my party people


Död är det rätta ordet för dagen. Gårdagen står för lycka. Bilderna ger inte dagen någon rättvisa, men jag hade en sån bra dag. Vi gjorde allt på rätt sätt. Sjutton timmar med lite för mycket av det goda i kroppen och somna i min egna säng gjorde nog allt. Dagen har bestått av sömn, in stängd på mitt rum. Ska fortsätta med det nu.

RSS 2.0