I tried to hold on but it hurts too much

Hej vänner! Har glidit runt på stan i några timmar med J & FB. Tills slut blev jag så hungrig och kissnödig att jag tog mig hemmåt där kroven vänta på mig. Ska låten den smälta nu och sen ska jag ut och gå, har hoppat en dag vilket inte är okej! Imorgon ska det tydligen regna, så ska passa på att packa allt inför Turkiet då! Vi hörs senare.

New in

Ett linne från H&M, kostade 99 kronor förut men det var rea så jag fick det för 49 kronor!
Sen denna läcker bit hitta jag på Monki och det kostade också 49 kronor!

your love is my drug


(saknar dig skruttan)
Hej kompisar! Ingen vidare uppdatering idag inte. I alla fall drog jag in till stan i min ensamhet och shoppade lite (visar imorgon), Mötte senare upp LFN och växla pengar och drog en sen lunch, alltid så mysigt att umgås med henne! Kom hem i denna hetta och någon timme senare åkte jag och pappi iväg för lite bad. Första doppet för i år, check! 

Hämta mina grejor i Nyby så nu bor jag hemma igen. Senare mötte jag upp världens bästa MT för att ta igen förlorad tid och ta vara på tiden vi har nu eftersom vi kommer vara ifrån varandra alldeles för länge.

Just to feel happiness.

Skulle egentligen skapat en bildbomb. Men det blev icke så. Cyklade dit och hem igår. Kan varit det värsta jag gjort då min cykel är trasig och hade en växel, den lägsta. Men det var mysigt ändå, träffade EH och det var bra länge sen man gjorde det. 

Idag ska jag glida in till stan och kolla runt lite själv och sen någon timme senare möta upp LFN för att växla pengar, drar ju på söndag! Vi hörs när jag landar hemma igen!

You have a chance to live a beutiful life


Detta är vad jag har lyckats åstadkomma

Detta är missarna jag bott med senaste veckan. Flyttat hem nu tidigare pågrund av lite händelser, men allt löste sig bra. Tror inte jag träffat knäppare katter. Dem älskar tops (som ni ser på visa bilder), sover på konstiga ställen, springer runt runt hela nätterna och är inte så jätte keliga. Men dem är söta!

Ingenting kan stoppa mig

Glidit med L idag på staden någon timme. Bra för mina ångest tankar må jag säga. Snart ska M & MT cykla med mig till Björklingebadet och bada.

Man borde rankas som lycklig fast man gråter och det inte är glädjetårar

jag tänker inte. vill inte. ska inte. lämna mig inte.
inte för alltid.

Frågor & Svar

Är du och "JN" tillsammans igen? eller vad är det mellan er?
Det är vi absolut inte. Vi har en tendens till att bete oss som det när vi är med varandra. Men vi umgås mest för att vi trivs med varandra och dessutom är han en bra vän till hela min familj så det är inga konstigheter. Finns inget bra ord för min och hans relation, men vi är inte tillsammans!

Varför klippte du av håret?
Det börja som en fylle grej med J, vi skakade hand på att båda skulle göra det. Sen insåg jag att det skulle vara jätte skönt att få bort allt. Även min frisör som klippte av det sa att det behövdes, så ska låta det växa fram till studenten nu!

Älskling hör på, jag tar steget ur vår sista dans

Mitt middagsbesök bestod av M och E mycket mysigt. JN köpte lite stuff till oss så vi skulle klara oss hela natten, vilket vi gjorde. EM anslöt sig med oss och E lämnade oss. Satt uppe en bit in på natttimmarna och pratade om allt. Somnade aldrig riktigt och är svin trött nu. Ska möta upp MK i stan och bara känna mig levande. Precis som jag gjort dem senaste dagarna.

Wanted me to meet you halfway

Låt se vad har hänt? Suttit ihop med killen bredvid mig på bilden sen i Torsdagskväll. Vi har sovit, hamnat i mat koma (iaf jag) strosat runt på gatorna i Uppsala och bara avverkat en del tid tillsammans. Imorgon skiljs vi åt då jag ska åter gå till kattvakt och han ska träffa resten av Uppsala-

För tillfället ligger han och snarkar i min säng och ska snart krypa ner bredvid han. Blir nog ingen höjdar uppdatering för en på Onsdag, håll ut kära ni! Vi hörs

BILDBRIST

Att gårdagen inte blev riktigt som planerad är jag inte förvånad över. Hade middagsbesök och sen dök JN upp. Lång historia kort. Han lyckades få en allergichock av katterna, vi var ute mellan ett och fyra, tog första morgonbussen hem till Storvreta och har trixat hela dagen.
Min midsommar spenderas alltså med han nu och just nu står han även och fixar maten. Ska käka nu. Hörs.

HOME

Hemma en liten snabbis nu. Saknar datan lite väl mycket. 

Gårdagens sällskap satt fin fint. Dock när dem lämnade mig själv låg jag och över analyserade minsta lilla ljud. Katterna sov tätt in till mig så inte var jag ensam helt.

Dagen till ära har det spöregnat. Åkte ändå in till stan och mötte upp mina bästa J & FB. Som sagt är jag hemma nu. Ska glida ner till Karlberg's och hämta mitt middagssällskap och ikväll kommer JN och sover med mig. Gosi. Ha en bra kväll och midsommarafton!

FARVÄL ÄR EJ FÖRALLTID

Fikade på årummet någon timme. Nu ska jag bege mig till Nyby, nya hemmet med bra tjejer för filmmys. Vi får se hur uppdateringen blir. ILU

It's always been the same, same old story

Lite så såg kvällen ut igår.

du är fin som du är

Får inte upp några bilder. Men är hemma nu i alla fall. Vart en mysig kväll ute på landet med några tjejer. Tog en power walk när jag kom hem och nu ska jag sussa. Imorgon flyttar jag hemifrån för en vecka. PUSS

Jag orkar inte springa mer

Topp - H&M / Byxor - Thailand (MBK)
Tio i fyra ska jag ta bussen till stan och möta upp JH & JZ. Blir kanske någon uppdatering när jag kommer hem, lovar där i mot bilder! Ha en trevlig kväll!

I got this high without taking a pill

Hängt lite i Tierp nu då. Var inte mycket att hänga i julgranen. Men det var mysigt att vara med EH. Ska kasta mig in i duschen för att senare kunna möta upp JH & JZ på stan för lite födelsedagspresent köp. Sen blir det tjejmiddag ute i Vänge hos ME. Mys!

the age we are



Vilka missons jag har gjort dem senaste dagarna. Brunett och har jätte kort hår nu. En så länge trivs jag, bra va? Om 45 minuter går tåget till Tierp och solen skiner idag! Kan bli riktigt bra. Tjarå!

Sommarn snurrar fram när vi bara regnar bort

Hej vänner! Inte riktigt berättat om min dag, bara uppdaterat ändå. Varit ute och gått två gånger, alldeles själv. Känns riktigt bra! Har hängt nere i Storvreta hos JEA och bilder på det kommer imorgon!

Dock vet jag inte hur planerna ser ut för morgondagen. Ska till Tierp med EH för att kolla lite och senare på kvällen ska jag troligtvis med två tjejer från klassen till våran klasskompis som fyller år och ska ha tjejmiddag, kommer bli riktigt roligt och umgås med dem! Vi hörs någon gång imorgon!

singing "I want you back, want you back"

Bilder på nya hårfärgen. Nöjd är jag och jag antar att det är det enda som räknas. Om någon timme ska jag dra mig neråt i Storvreta för yttligare för förändringar. Vi hörs

look what mama gave me


Denna goding är nu min. Har suktat efter en fjällräven i några månader och den här är ju inte lik den någonstans men mamma öppna plånboken och betalade. Fina fina mamma! Där i mot är den inte min kärlek än, men vi ska jobba på det. Den kosta 250 kr och är från MQ.

pull me up

Rädslan träder bara fram när jag måste lägga mig själv, utan dig. ensam.

Down to Earth

Glidit på gränby idag med mamma och pappa, tog en synundersökning så jag kan fixa det här med övningkörning. Fick med lite hem som jag förmodligen visar imorgon tidigast. Ska nu äta och ikväll ska jag dejta MT.

Step to the beat of my heart

Jag kan avguda mig själv ibland. Nu överdrev jag. Gick runt med masken på stan med EE & AM. Snyggt.
Tackade nej till sällskapet, vilket jag ångrar nu. Roat mig med en power walk och kollat på film. Trodde jag skulle somna tidigt inatt, men jag är inte trött? Imorgon händer det läskiga saker. Vi kanske hörs senare. Natti

Radion spelar vår sång

Vad hände? Inte blev det en lugn kväll för fem öre igår. Jag och J hamnade i Upplands Väsby med massa trevligt folk. Fick en sån otroligt härlig kväll, såna ska man vara med om flera gånger! Dålig sömn i natt tillgav att mamma fick hämta mig och skjusa hem mig. Somna igen vid tio och vakna fyra. Får se om jag får sällskap ikväll. Kommer somna tidigt och skönt i alla fall. PUSS

Vilken härlig dag

Mötte upp EE & AM på stan för lite lunch och sen bytte jag umgänge. Väl hemma vid fem badade jag då jag var genomfrusen. Känner mig helt slö i kroppen. Ska invänta mitt sällskap för kvällen och längta till alanya. Puss

"Give me a big smile now, i know you can"

Nej inte idag. Inte igår heller. När är det min dag?
JN radera min förra blogg nyss. Alla bilder, alla texter. Bara borta. Jag låter som en barnunge, men på något sätt så gör det ont. Men intalar mig själv med att det var ett måste och att det är värt det. Tog en spontan trip till city med E för skönt häng vid bryggan. Ska sova, imorgon blir det en springtur innan jag ska möta upp EE & AM på stan.

New in

Byxdress från H&M för 100 kr på rean.
Rensade garderoben här om dagen. Allt jag äger är svart och därför har jag sattit förbud på svarta kläder nu. Så jag hitta denna pudding för 149 kronor på Holmlunds. Rea är lite för bra ibland.

last friday night

Ligger i sängen helt utslagen. Vad har jag åstakommit idag? Som vanligt en runda på stan bara. Funderar på att lägga mig och sova men istället ska jag vara så bra bloggare och fota mina senaste inköp och visa er senare.

What Are Words If You Really Don't Mean Them When You Say Them?

Dålig dag igår, därför dålig uppdatering. Hängde med mina kusin vilket gjort allt mycket bättre. Ska strax hoppa in i duschen och invänta M. Vi hörs

I gotta get my body moving, shake the stress away

Vi hörs senare.

live your life as if everydays´ gon be your last.

Hänger med T för tillfället. Kollar lite tv osv. Ska sova så fort hon försvinner för imorgon vankas det lunch på stan med min fina kusin. Vi hörs imorgon!

Frågor & Svar

Kan inte du börja skriva vart dina kläder kommer ifrån? SUPER SNYGGA!!
Självklart kan jag börja göra det. Bara det att jag köper inte så mycket nytt. Min ekonomi är väldigt ostadig som heltids rökare och student. Men ska börja fixa det!

Är SB, simon bonazzi? Är ni mer en bara vänner?
Jackpot! Det är Simon och nej nej nej gånger tusen nej. Vi är bara vänner. Vi har alltid bara varit det och vi kommer alltid bara vara det. Så lyssna inte på vad Uppsala har att säga om den saken! Jag kanske vet vem som ställt frågan och den personen ska inte vara orolig för något!

Vad ska du göra i sommar? Jobba?
Redan berättat det förut. Men om en vecka ska jag bo själv i en lägenhet i Nyby och vara kattvakt. Ska om 19 dagar till Alanya med mina tjejkompisar och i Augusti är Borås och Gotland inplanerat. Inget jobb som ni ser. Får hjälpa till hemma för lite exta pengar.

Hur lång är du?
En fråga jag hatar. Jag är hela 175 cm och det är överdrivet långt enligt mig.

someone's watching over me

Umgicks med min snygga vän E så här på förmiddagen/eftermiddagen. Skulle ha fikat i timmar men hon hade andra planer. Därför ska jag göra pappa glad och genom städa hela mitt rum och rensa garderoben. Det vill säga att alla får komma och hämta dem kläderna som blir kvar! GRATIS! Tjarå.

Våra nattliga äventyr!

Nu har ni kartan framför er. Jag och LS skulle på egen hand ta pendeln till upplands väsby. När vi går på står det mot Bålsta och jag kommenterar det men LS är stensäker att det är den här pendeln.

1. Vi når kungsängen och LS känner igen sig och inser att vi sitter på fel pendel. Nu är klockan kvart i Elva och vårat sista tåg ska gå vid tio i ett. I panik hoppar LS upp och börjar prata med en full polak och lyckas lista ut att vi måste av ocg att vi kan hinna med en pendel som går direkt tillbaka.

2. Vi kommer av i Bro. Ser precis ut som skyttorp. Vi missar pendeln och måste vänta till kvart över elva till nästa som ska ta oss till Karlberg (finns inte med på kartan) Väl i Karlberg får vi vänta några mintuter för att åka den gröna slingan till Upplands Väsby.

Under hela våran resa hade vi panik att vi skulle missa sista tåget, men fick sitta och vänta på det istället. Kommer aldrig glömma detta. Aldrig varit så rädd och lycklig på samma gång. Det var något man ska uppleva ett sommarlov som detta!

Jeg kalder på dig

Så. Finner inga ord för kvällen. Ni ska få se vad jag och LS hittat på. Förklaringen till varför ni inte fick en uppdatering igår kväll kommer!

I wish nothing but the best for you

Detta blir kvällens outfit då planerna ändrats. Ska nu mot Gröna lund med bra människor. Vi hörs nog inatt när jag kommer hem med frågor och svar och imorgon lovar jag en bildbomb. Ha en bra kväll alla!

rulla runt bland mjuka kuddar

Smet ner till bästa M och hade saftkalas då jag varken dricker te eller kaffe. Ska lära mig! Sen kom EM och då gled jag hemåt. Ska dock träffa flickan ikväll fär filmmys då jag ska rehabilitera mig lite eftersom jag varit sjuk i två vexckor nu.
Min kusin smsa mig även idag och mellan den 22-29 juni ska jag bo i hennes lägenhet i Nyby by my self! Kan inte bli annat än en vecka med bra saker. Vi hörs senare med Frågor & Svar.

You can hang with me

Vi satt i stadsparken i timmar och bara prata bra grejer. Prata ut om allt. Det kändes till och med för bra. Väl hemma kom mitt sovsällskap och jag sov lika lyckligt som vanligt. Skulle mött upp EE idag men hon kände sig inte hundra. Får se vad jag hittar på istället!

salt i hela håret

Vaknade av världens åska, skakade i hela huset. Då vankades det jobb för vissa, själv vände jag mig om och somna om. Vi åkte senare ut till farmor och farfar och sen åkte vi och handla. Sitter nu i min säng, ska dra mig mot stan vid sju för häng med världens bästa EH. Los bildos kommer ikväll!

våra brister gör oss till människor

Har varit i Karlstad hela dagen, där utav uppdateringen. Har firat morfar och träffat fina släkten. Gårdagen spenderades på många olika håll. Bland annat i Stadsparken och sen vidare hem till J. Efter några timmars sömn var vi fit for fight igen. Vi rörde benen mot AH där vi förade. När vi fick nog drog vi till humc som inte var något för mig. Jag vill tacka OO för att han gav mig en riktig tankeställare. Du är bäst! Nu ska jag invänta mitt sovsällskap som tänker rulla in mellan ett och tre. Tills dess ska jag vila ögonen.

Glöm inte. Trots att jag försvinner. Det är inte pågrund av er. Utan det är på grund av er jag vill stanna. Men kan inte. Ni är fina, kommer sakna er.

Länge leve länge sen

Hon har gått ut nu. Hon ska bli som mig för ett år sen. Uppleva sitt sista riktiga sommarlov. Ville gråta ett tag för att vi alla växer för fort. Vill inte bli stor. Vi käka tårta för fulla muggar medans min syster satt och grät. Det var ändå skönt att hon grät, hon är som mig, som jag var då. Nu ska jag och J mysa. Som aldrig förr!

Sometimes it lasts in love, But sometimes it hurts instead


alldeles för länge sen


Hade besöksrekord igår. Idag spenderade jag min sista dag på Thorén. Lite för bra. Kvällen till ära ska spenderas med min bästa. Ska även se min syster bli stor och gå ut nian. Kan inte fatta det. Somnar och vaknar i alla fall bredvid J. Det är för bra.

One less lonely girl

Sa jag att jag är ovanligt lycklig nu för tiden?

2 cool 4 school

Knappt sovit något i natt då min hals dödar mig. Drog in till skolan för att lämna en bok och sedan vidare till SB för lite häng. Var kvar där några timmar tills han skulle till skolan och jag skulle möta upp MT. Bussade hem och stannade utanför för ganska mycket prat. Nu ska jag sova lite, är helt slut!

im sorry for the things that i did not say

"medans jag hostar upp allt i min kropp tog pappa sitt första dopp. Måste avklara mitt snart med"

hon är flickan som bara vill dig väl

Att det är smällhett ute har nog alla märkt. Skulle vilja bjuda på en dagens, men svettiga bilder är ingen sugen på just nu. Var in på en lektion, det vill säga bara fika. Ovärt, men ändå roligt. Ska nu strejka mot solen och samla ihop bilder. Ska börja med en scrapbook. Puss

my love has no size

beach volleyball och stadspark mys blev dagens schema. Vilket jag inte ångrar en sekund.

Out of my life

Sitter nu i bilen på väg till Karlstad där halva släkten väntar. Idag fyller morfar 75 år och det ska firas! Men hemresan blir redan i kväll vilket jag tycker är skönt. Ska styra upp mitt lov redan då. Gårdagen spenderades först i Stadsparken, sen hos J. Efter att ha sovit några timmar drog vi till Alexis för att föra. Sen när vi fick nog drog vi till humc där massa var men det var ingen för mig. Ska tacka OO för kvällen igår då han gav mg en tankeställare. Du är bäst! Somnade lycklig vid halv tre.

Aldrig ska jag glömma dig

Vaknade snabbt till i morse då M ville få med mig till stadsparken, börja fixa mig och käkade frukost. Men lika snabbt som jag vakna ändrades planerna. Nu blir det volleyball spelande på fyrishov kan jag tänka mig. Kameran är med så bilder blir det ikväll. Ha en bra dag!

For good times and bad times

Jag har så bra vänner. Världens bästa vänner. Ack så mycket jag älskar er!

"I want you back, want you back"

Umgick med E då vi tog tag i sällskapsspelande. Själv blev jag så arg på solen för jag klarar inte av att ligga still. Sen lämna hon mig och jag skulle ha sovsällskapat med J men det blev så osynk så det blir en annan gång. Länge sen sist. Kollar nu finalen i BigBrother. Sen kanske jag ska in till stan och möta upp en gamal vän. Mer om det då isf. Hejdå.

my first love broke my heart for the first time.

Att Thailandsgänget samlades här igår kväll och åt middag tillsammans var hur mysigt som helst. Jag tycker om att prata med EJ. Tog mitt pick och pack och gled ner till M vilket var mysigt. Vi tog det lugnt fram tills tolv halv ett och då gled vi hemmåt. Väl hemma var alla kvar och det blev mer gos. Nu kollar jag på film och ska möta upp E. Först lite pannkakor!

Frågor & Svar

Du är så snygg!!! Har du komplex över något?
Mina komplex kommer och går. Det kan vara allt från tånagel till näsa. Det beror oftast på vilka humör jag är på osv. Men jag har alltid komplex över något.

Vart har du köpt ditt randiga skal till iPhonen? Lägg gärna upp bild på det.
Det är köpt i Thailand i någon galleria. Köpte det endast för 20 kronor och kan faktiskt avslöja att min resväska har samma mönster.

skin skin som den sol du är


du har inte en aning

Här har ni bilderna. Dem är tagna av ePic . Om min kväll var bra? Ja det var den. Dock så fick jag se konserten med HR och JA då vi tappa bort dem andra. Åkte på någon efterfest i Luthagen men skön som jag är så såg jag fel på tiden. Satt själv i en halvtimme innan E & JA slöt upp med mig igen. Nu måste jag ut i solen, tack för mig.

en del av mitt hjärta

Skulle bara kika in och säga att jag lever. Att gårdagen inte blev helt som planerat, men den funkade. Ska hoppa ut i solen i väntan på att JA ska slänga upp bilder på sin blogg som jag tänkte sno åt mig. Självklart ska jag kolla att det är lugnt med henne! Heido.

Jag vill kunna springa tusen mil och lite där till.

Det är vad jag inhandlat denna vecka. Det vill säga i onsdags. Kostade 59 kronor på Gina Tricot och jag tänkte inte ens efter. Köpte den på engång. Nu när jag ska till stan med J ska jag nog införskaffa mig en till fast i en annan färg. Mer om det får vi se.

Om jag ger dig mina tårar, men är stark när du är svag.

Ligger ute för tillfället i detta toppen väder. Men ska snart in för att duscha och börja fixa mig. Ska möta upp J på stan vid halv tre och vid sex ska jag till huvudstaden med E och co. Så vi får se hur det blir med uppdateringen. Vi hörs när vi hörs helt enkelt!

Fast än att du inte är nära så känner jag mig trygg (jag har lyckats)

Att uppsatsen knappt är klar är ingen som är förvånad över. Funderar på att skita i den. Att J var to bakis och jag var för ihop brytbar på grund av uppsatsen gjorde att vi inte sågs, men att vi troligen ska göra det imorgon. Längsta vi varit ifrån varandra nu, förutom när den andra inte befunnit sig i Uppsala. Ska nu få mig en skönhetssömn trots min förkylning/pollenalergi.

Det var alldeles för länge sen vi sågs

Hamnade i soffan hos MT och matade igenom lite program. Några timmar efter midnatt gled jag hemmåt där jag somnade bums. Dagen till äran har spenderats på fågelsången med mina föräldrar. Tog en fika och bara nöjt. Sen har vi hamnat på lite olika affärer men sitter nu hemma för att skriva klart uppsatsen och senare ikväll blir det mys med J.

kan inte släppa tanken

Har stirrat på dokumentet och inte en endaste mening har skrivits. Har brutit ihop ett x antal gånger och slängt datan i väggen. Spelar ändå ingen roll. Den ska lämnas in nästa vecka. Tror jag styr upp med sällskap nu. Behöver skrika lite så där och imorgon ska mamma hjälpa mig med helvetes uppsatsen. Ha en dålig dag.

när vi bodde dörr i dörr

Jag mår så bra med dig.
Firade som sagt T med massa mat och så vidare. Själv va men den enda minderåriga typ så det blev cola för min del hela kvällen. Dagen idag har gått himla fort. Strossat på stan och kollat studenter med EE och lite fint fick jag med mig hem. Kvällen ska spenderas med en uppsats och inget annat. Kanske lite sällskap.

RSS 2.0