Våra nattliga äventyr!

Nu har ni kartan framför er. Jag och LS skulle på egen hand ta pendeln till upplands väsby. När vi går på står det mot Bålsta och jag kommenterar det men LS är stensäker att det är den här pendeln.

1. Vi når kungsängen och LS känner igen sig och inser att vi sitter på fel pendel. Nu är klockan kvart i Elva och vårat sista tåg ska gå vid tio i ett. I panik hoppar LS upp och börjar prata med en full polak och lyckas lista ut att vi måste av ocg att vi kan hinna med en pendel som går direkt tillbaka.

2. Vi kommer av i Bro. Ser precis ut som skyttorp. Vi missar pendeln och måste vänta till kvart över elva till nästa som ska ta oss till Karlberg (finns inte med på kartan) Väl i Karlberg får vi vänta några mintuter för att åka den gröna slingan till Upplands Väsby.

Under hela våran resa hade vi panik att vi skulle missa sista tåget, men fick sitta och vänta på det istället. Kommer aldrig glömma detta. Aldrig varit så rädd och lycklig på samma gång. Det var något man ska uppleva ett sommarlov som detta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0